skip to Main Content
GET SOCIAL!

Graag zou ik teruggebeld willen worden op onderstaand nummer.

WELKOM BIJ

Den Hartog Jr. Verhuizingen

Met ons professionele team kunnen wij u de volgende diensten aanbieden, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken tijdens de verhuizing en dat voor de scherpste tarieven in de regio.
Wij regelen de verhuizing van A tot Z.

kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen regelen wij met de grootste aandacht. Hierdoor bent u altijd zeker dat uw verhuizing snel, nauwkeurig en correct geregeld wordt.

grote verhuizingen

Grote verhuizingen voeren wij volgens een praktische planning uit. U weet altijd wat u mag verwachten en bent zeker van een professionele verhuizing.

koeriersdiensten

Snel, betrouwbaar en voordelig iets vervoeren van A naar B? Onze koeriersdiensten staan garant voor een optimale kwaliteit en veiligheid.

verpakkingen

Wij leveren de meest uiteenlopende verpakkingen voor diverse doeleinden. Ons verpakkingsmateriaal garandeert een hoogwaardige kwaliteit.

montage en demontage

Voor montage en demontage staan onze professionals voor u klaar. Wij werken snel en vakkundig, met respect voor uw eigendommen.

ontruimingen

Voor volledige ontruimingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle ontruiming naar wens en laten het pand bezemschoon achter.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijs garantie

Nooit verrassingen achteraf

Wat onze klanten zeggen

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
98 berichten.
Urzela Heijn Urzela Heijn schreef op 20 december 2014 om 22:55:
Hier een héél tevreden klant, wat een dreamteam!!! Niets is teveel aan alles is gedacht, en wat zijn ze lief die mannen ik voelde me echt in de watten gelegd! Dank jullie wel
A. de Jong A. de Jong schreef op 14 december 2014 om 19:24:
Prima geregelde verhuizing achter de rug dankzij Tony. Secuur/attent/behulpzaam zijn de sleutelwoorden die bij hem passen. Kan iedereen aanbevelen met hem in zee te gaan !!
Leo Kruijne Leo Kruijne uit Dordrecht schreef op 29 november 2014 om 14:08:
Na het overlijden van een familielid moest ik een woning leegmaken en opleveren. Dat betekent in korte tijd veel organiseren, opruimen, keuzes maken, veel door je handen laten gaan. En daar staat je hoofd eigenlijk helemaal niet naar na alle emoties. Op zo'n moment heb je een betrouwbare verhuizer nodig die meedenkt en dingen oppakt waar je het zelf soms even niet meer ziet zitten. Ik heb in Tony den Hartog zo'n verhuizer gevonden en hem in een voor mij heel moeilijke periode leren kennen als een toegewijde vakman. Zowel bij het inpakken van alle spullen als bij het verhuizen ging hij zorgvuldig en bedachtzaam te werk. En dat geldt ook voor het demonteren van de grote stukken, bezemschoon opleveren van het appartement en het nakomen van de prijsafspraken. Alle lof Tony, ik hoop dat velen in de toekomst van je diensten gebruik gaan maken, want dat verdien je echt! 🙂

Den Hartog Jr. Verhuizingen streeft ernaar iedere verhuizing, groot en klein, snel en vakkundig te laten verlopen. Wij nemen alle zorgen betreffende de verhuizing uit handen en geven u hier rust en zekerheid voor terug.

Dagelijks streven wij naar een 100% klanttevredenheid en daar zetten wij ons optimaal voor in. Dit merkt u aan onze service, onze tarieven én onze praktische aanpak.

Alle verhuizingen worden gerealiseerd met respect voor u én uw eigendommen. Zo stellen wij zeker dat alles prettig verloopt en u terug kunt kijken op een succesvolle verhuizing.

Bel direct voor een afspraak:

078 – 20 32 555

Back To Top