skip to Main Content
GET SOCIAL!

Graag zou ik teruggebeld willen worden op onderstaand nummer.

WELKOM BIJ

Den Hartog Jr. Verhuizingen

Met ons professionele team kunnen wij u de volgende diensten aanbieden, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken tijdens de verhuizing en dat voor de scherpste tarieven in de regio.
Wij regelen de verhuizing van A tot Z.

kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen regelen wij met de grootste aandacht. Hierdoor bent u altijd zeker dat uw verhuizing snel, nauwkeurig en correct geregeld wordt.

grote verhuizingen

Grote verhuizingen voeren wij volgens een praktische planning uit. U weet altijd wat u mag verwachten en bent zeker van een professionele verhuizing.

koeriersdiensten

Snel, betrouwbaar en voordelig iets vervoeren van A naar B? Onze koeriersdiensten staan garant voor een optimale kwaliteit en veiligheid.

verpakkingen

Wij leveren de meest uiteenlopende verpakkingen voor diverse doeleinden. Ons verpakkingsmateriaal garandeert een hoogwaardige kwaliteit.

montage en demontage

Voor montage en demontage staan onze professionals voor u klaar. Wij werken snel en vakkundig, met respect voor uw eigendommen.

ontruimingen

Voor volledige ontruimingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle ontruiming naar wens en laten het pand bezemschoon achter.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijs garantie

Nooit verrassingen achteraf

Wat onze klanten zeggen

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
98 berichten.
Alicia Alicia schreef op 26 mei 2019 om 14:35:
Uitstekend gedaan Tony en team. Super alles snel verlopen. Hartstikke bedankt. Ben heel erg tevreden. Ga zo door!!????
Astrid Astrid schreef op 23 mei 2019 om 18:31:
Super helder qua aanpak en communicatie. Lekker vlotte verhuizing, service gericht, vriendelijk. Echt geweldig verlooen, aanbevelenswaardig!
John en Luus John en Luus schreef op 22 mei 2019 om 21:16:
Inmiddels ruim een week in onze nieuwe woning. Alle dozen zijn al weer een aantal dagen geleden opgehaald. We kijken terug op een zeer vlot verlopen verhuizing gedaan door ervaren, aardige mensen! We bevelen Den Hartog JR zeker aan!!
Ger en Lenie Ger en Lenie schreef op 21 mei 2019 om 16:10:
Mede door onze leeftijd zagen we nogal op tegen de verhuizing. Maar mede dankzij de verhuizers van Tony is het vlot verlopen!. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en kundig. Zeker aan te bevelen!
Rick en Annemieke Rick en Annemieke schreef op 13 april 2019 om 10:26:
Spannend hoor verhuizen, maar Tony en zijn jongens zorgen ervoor dat je je nergens druk over hoeft te maken. Voordat we het wisten zaten de vrachtwagens vol en waren wij verhuisd. En het was nog gezellig ook! Einde dag zaten wij heerlijk aan kant in ons nieuwe huis. Even extra helpen en meedenken staan hier voorop. Bedankt voor de fijne ervaring. Wij zullen jullie zeker aanbevelen!

Den Hartog Jr. Verhuizingen streeft ernaar iedere verhuizing, groot en klein, snel en vakkundig te laten verlopen. Wij nemen alle zorgen betreffende de verhuizing uit handen en geven u hier rust en zekerheid voor terug.

Dagelijks streven wij naar een 100% klanttevredenheid en daar zetten wij ons optimaal voor in. Dit merkt u aan onze service, onze tarieven én onze praktische aanpak.

Alle verhuizingen worden gerealiseerd met respect voor u én uw eigendommen. Zo stellen wij zeker dat alles prettig verloopt en u terug kunt kijken op een succesvolle verhuizing.

Bel direct voor een afspraak:

078 – 20 32 555

Back To Top