skip to Main Content
GET SOCIAL!

Graag zou ik teruggebeld willen worden op onderstaand nummer.

WELKOM BIJ

Den Hartog Jr. Verhuizingen

Met ons professionele team kunnen wij u de volgende diensten aanbieden, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken tijdens de verhuizing en dat voor de scherpste tarieven in de regio.
Wij regelen de verhuizing van A tot Z.

kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen regelen wij met de grootste aandacht. Hierdoor bent u altijd zeker dat uw verhuizing snel, nauwkeurig en correct geregeld wordt.

grote verhuizingen

Grote verhuizingen voeren wij volgens een praktische planning uit. U weet altijd wat u mag verwachten en bent zeker van een professionele verhuizing.

koeriersdiensten

Snel, betrouwbaar en voordelig iets vervoeren van A naar B? Onze koeriersdiensten staan garant voor een optimale kwaliteit en veiligheid.

verpakkingen

Wij leveren de meest uiteenlopende verpakkingen voor diverse doeleinden. Ons verpakkingsmateriaal garandeert een hoogwaardige kwaliteit.

montage en demontage

Voor montage en demontage staan onze professionals voor u klaar. Wij werken snel en vakkundig, met respect voor uw eigendommen.

ontruimingen

Voor volledige ontruimingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle ontruiming naar wens en laten het pand bezemschoon achter.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijs garantie

Nooit verrassingen achteraf

Wat onze klanten zeggen

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
98 berichten.
Wim en Annet den Breejen Wim en Annet den Breejen schreef op 28 maart 2019 om 15:56:
Dat was een verrassing! Op een ochtend alles vlot en zorgvuldig verhuisd. Tony en zijn team zijn super. Geen krasje op onze spullen en s middags met een boek op de bank genieten van ons nieuwe huis. Bedankt.
Joost en Dineke Joost en Dineke schreef op 25 maart 2019 om 20:57:
Tony en zijn team, wat een superverhuizers. Je hoeft helemaal niets te doen, ook het uit elkaar halen van kasten en in elkaar zetten kost hun geen enkele moeite. Echt een superverhuizer. Niets is hun teveel. Wij gaan zeker ons best doen om reklame te maken voor Tony en zijn team Bedank Tony.
Marco Marco schreef op 25 maart 2019 om 20:37:
Wat een super team Tony met zijn collega's. Heerlijk de fysieke verhuizing uit handen genomen, de grote spullen zoals kasten en bedden op het oude adres uit elkaar gehaald en op het nieuwe adres weer gemonteerd. Dit alles tegen een scherpe prijs.
S.Otte-Klandermans S.Otte-Klandermans schreef op 14 maart 2019 om 15:51:
je verhuizing is echt leuk! Als Tony en zijn team je gaan verhuizen. Tony denkt mee en adviseert wat je het beste kunt doen. Ook is hij en zijn team flexibel. Dat maakt zo'n dag voor diegene die verhuisd erg aangenaam! Aanrader! MvG, Simone
Rob Martens Rob Martens schreef op 6 maart 2019 om 07:23:
Een flexibele firma dat goede kwaliteit levert en erg flexibel is. Denken prima mee met de klant. Kan Tony zeker aanbevelen!

Den Hartog Jr. Verhuizingen streeft ernaar iedere verhuizing, groot en klein, snel en vakkundig te laten verlopen. Wij nemen alle zorgen betreffende de verhuizing uit handen en geven u hier rust en zekerheid voor terug.

Dagelijks streven wij naar een 100% klanttevredenheid en daar zetten wij ons optimaal voor in. Dit merkt u aan onze service, onze tarieven én onze praktische aanpak.

Alle verhuizingen worden gerealiseerd met respect voor u én uw eigendommen. Zo stellen wij zeker dat alles prettig verloopt en u terug kunt kijken op een succesvolle verhuizing.

Bel direct voor een afspraak:

078 – 20 32 555

Back To Top