skip to Main Content
GET SOCIAL!

Graag zou ik teruggebeld willen worden op onderstaand nummer.

WELKOM BIJ

Den Hartog Jr. Verhuizingen

Met ons professionele team kunnen wij u de volgende diensten aanbieden, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken tijdens de verhuizing en dat voor de scherpste tarieven in de regio.
Wij regelen de verhuizing van A tot Z.

kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen regelen wij met de grootste aandacht. Hierdoor bent u altijd zeker dat uw verhuizing snel, nauwkeurig en correct geregeld wordt.

grote verhuizingen

Grote verhuizingen voeren wij volgens een praktische planning uit. U weet altijd wat u mag verwachten en bent zeker van een professionele verhuizing.

koeriersdiensten

Snel, betrouwbaar en voordelig iets vervoeren van A naar B? Onze koeriersdiensten staan garant voor een optimale kwaliteit en veiligheid.

verpakkingen

Wij leveren de meest uiteenlopende verpakkingen voor diverse doeleinden. Ons verpakkingsmateriaal garandeert een hoogwaardige kwaliteit.

montage en demontage

Voor montage en demontage staan onze professionals voor u klaar. Wij werken snel en vakkundig, met respect voor uw eigendommen.

ontruimingen

Voor volledige ontruimingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle ontruiming naar wens en laten het pand bezemschoon achter.

Wat maakt ons nu รฉcht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijs garantie

Nooit verrassingen achteraf

Wat onze klanten zeggen

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
98 berichten.
M.Cohen M.Cohen schreef op 5 maart 2019 om 22:28:
Eergisteren verhuisd door Toni en zijn team. Een geweldig stel vriendelijke en vakbekwame verhuizers. Kan het iedereen aanbevelen.
Wilma Dijksman Wilma Dijksman schreef op 26 februari 2019 om 12:32:
Beide kinderen een nieuw huis met als cadeau de verhuizing, welke beide prima zijn verlopen dankzij Tony en zijn team.
R. Meijer R. Meijer schreef op 17 januari 2019 om 19:40:
Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.. Tony denkt mee en komt beloftes ook na.
Paul Zoeteman Paul Zoeteman schreef op 13 januari 2019 om 11:51:
Ik dacht eerst het verhuizen zelf wel โ€œevenโ€ te doen. Maar wat ben ik ontzettend blij dat ik alsnog Tony gevraagd heb! Met zijn team heeft hij me fantastisch geholpen. Vakkundig, snel en betaalbaar. Nooit meer zelf verhuizen!
R. Dil R. Dil schreef op 11 januari 2019 om 16:00:
The moving from the apartment to my new house was very quick and careful, and for a reasonable price. I would definitely recommend Tony and his team to everyone. Thank you very much for the great job!

Den Hartog Jr. Verhuizingen streeft ernaar iedere verhuizing, groot en klein, snel en vakkundig te laten verlopen. Wij nemen alle zorgen betreffende de verhuizing uit handen en geven u hier rust en zekerheid voor terug.

Dagelijks streven wij naar een 100% klanttevredenheid en daar zetten wij ons optimaal voor in. Dit merkt u aan onze service, onze tarieven รฉn onze praktische aanpak.

Alle verhuizingen worden gerealiseerd met respect voor u รฉn uw eigendommen. Zo stellen wij zeker dat alles prettig verloopt en u terug kunt kijken op een succesvolle verhuizing.

Bel direct voor een afspraak:

078 – 20 32 555

Back To Top