skip to Main Content
GET SOCIAL!

Graag zou ik teruggebeld willen worden op onderstaand nummer.

WELKOM BIJ

Den Hartog Jr. Verhuizingen

Met ons professionele team kunnen wij u de volgende diensten aanbieden, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken tijdens de verhuizing en dat voor de scherpste tarieven in de regio.
Wij regelen de verhuizing van A tot Z.

kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen regelen wij met de grootste aandacht. Hierdoor bent u altijd zeker dat uw verhuizing snel, nauwkeurig en correct geregeld wordt.

grote verhuizingen

Grote verhuizingen voeren wij volgens een praktische planning uit. U weet altijd wat u mag verwachten en bent zeker van een professionele verhuizing.

koeriersdiensten

Snel, betrouwbaar en voordelig iets vervoeren van A naar B? Onze koeriersdiensten staan garant voor een optimale kwaliteit en veiligheid.

verpakkingen

Wij leveren de meest uiteenlopende verpakkingen voor diverse doeleinden. Ons verpakkingsmateriaal garandeert een hoogwaardige kwaliteit.

montage en demontage

Voor montage en demontage staan onze professionals voor u klaar. Wij werken snel en vakkundig, met respect voor uw eigendommen.

ontruimingen

Voor volledige ontruimingen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle ontruiming naar wens en laten het pand bezemschoon achter.

Wat maakt ons nu รฉcht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijs garantie

Nooit verrassingen achteraf

Wat onze klanten zeggen

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
98 berichten.
Erwin Erwin schreef op 24 juli 2019 om 08:57:
De verhuizing is prima en zorgvuldig verlopen. Met grote zorg is ook onze piano mee verhuisd (moest van 1e etage - woning naar begane grond) Dank aan een Top team!!
Guus Guus schreef op 10 juli 2019 om 16:12:
op de warmste dag van het jaar 25 juni verhuizen is snel en vakkundig gedaan door de mannen,complimenten hoor.
loes loes schreef op 5 juli 2019 om 16:29:
goed georganiseerd en behulpzaam top
Roel en Jenny Roel en Jenny schreef op 5 juli 2019 om 14:48:
Verhuizing goed verlopen, de mannen werkten netjes en in goed overleg. Heel tevreden! Bedankt!
Marion Marion schreef op 5 juli 2019 om 11:50:
Als je Tony belt, word je als klant volledig ontzorgt, hele fijne kerels die heel veel voor je doen, de verhuizing is heel goed verlopen, een tevreden klant!
Arnold Arnold schreef op 5 juli 2019 om 07:14:
Hallo allemaal, vorige maand verhuist op de slechtste dag vd maand, heel de dag zware regenval. Dit weerhield de verhuizers er niet van om alles netjes over te brengen. Alles netjes afgedekt met plastic, super. Fijne jongens en dozen netjes(extra) geleverd.
Jan en Denise Jan en Denise schreef op 3 juni 2019 om 20:30:
Onze verhuizing is op rolletjes verlopen. In no time waren we over. Ook de service om de kasten en bedden te laten demonteren en monteren kunnen we aanbevelen. Bedankt voor de goede service!!
Gerwin & Gerwin & schreef op 29 mei 2019 om 13:40:
Ruim van te voren de dozen ontvangen. Zelfs tot 3 keer toe bijgekregen. De dag zelf verliep erg vlot. Aardige ploeg, netjes met de spullen. We zijn zeer tevreden.
Carry en Ron Carry en Ron schreef op 28 mei 2019 om 22:36:
Tony en zijn team hebben ons prima geholpen bij de verhuizing en heel netjes gewerkt. Dozen werden ruim van te voren beschikbaar gesteld en aangevuld. Welke meubels uit elkaar moesten was van te voren goed duidelijk. Kortom, goed geregeld voor een mooie prijs!
Fam Tsang Fam Tsang schreef op 27 mei 2019 om 19:39:
Binnen notime waren we over naar het nieuwe huis. Alles keurig netjes verzorgd!
Alicia Alicia schreef op 26 mei 2019 om 14:35:
Uitstekend gedaan Tony en team. Super alles snel verlopen. Hartstikke bedankt. Ben heel erg tevreden. Ga zo door!!????
Astrid Astrid schreef op 23 mei 2019 om 18:31:
Super helder qua aanpak en communicatie. Lekker vlotte verhuizing, service gericht, vriendelijk. Echt geweldig verlooen, aanbevelenswaardig!
John en Luus John en Luus schreef op 22 mei 2019 om 21:16:
Inmiddels ruim een week in onze nieuwe woning. Alle dozen zijn al weer een aantal dagen geleden opgehaald. We kijken terug op een zeer vlot verlopen verhuizing gedaan door ervaren, aardige mensen! We bevelen Den Hartog JR zeker aan!!
Ger en Lenie Ger en Lenie schreef op 21 mei 2019 om 16:10:
Mede door onze leeftijd zagen we nogal op tegen de verhuizing. Maar mede dankzij de verhuizers van Tony is het vlot verlopen!. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en kundig. Zeker aan te bevelen!
Rick en Annemieke Rick en Annemieke schreef op 13 april 2019 om 10:26:
Spannend hoor verhuizen, maar Tony en zijn jongens zorgen ervoor dat je je nergens druk over hoeft te maken. Voordat we het wisten zaten de vrachtwagens vol en waren wij verhuisd. En het was nog gezellig ook! Einde dag zaten wij heerlijk aan kant in ons nieuwe huis. Even extra helpen en meedenken staan hier voorop. Bedankt voor de fijne ervaring. Wij zullen jullie zeker aanbevelen!
Wim en Annet den Breejen Wim en Annet den Breejen schreef op 28 maart 2019 om 15:56:
Dat was een verrassing! Op een ochtend alles vlot en zorgvuldig verhuisd. Tony en zijn team zijn super. Geen krasje op onze spullen en s middags met een boek op de bank genieten van ons nieuwe huis. Bedankt.
Joost en Dineke Joost en Dineke schreef op 25 maart 2019 om 20:57:
Tony en zijn team, wat een superverhuizers. Je hoeft helemaal niets te doen, ook het uit elkaar halen van kasten en in elkaar zetten kost hun geen enkele moeite. Echt een superverhuizer. Niets is hun teveel. Wij gaan zeker ons best doen om reklame te maken voor Tony en zijn team Bedank Tony.
Marco Marco schreef op 25 maart 2019 om 20:37:
Wat een super team Tony met zijn collega's. Heerlijk de fysieke verhuizing uit handen genomen, de grote spullen zoals kasten en bedden op het oude adres uit elkaar gehaald en op het nieuwe adres weer gemonteerd. Dit alles tegen een scherpe prijs.
S.Otte-Klandermans S.Otte-Klandermans schreef op 14 maart 2019 om 15:51:
je verhuizing is echt leuk! Als Tony en zijn team je gaan verhuizen. Tony denkt mee en adviseert wat je het beste kunt doen. Ook is hij en zijn team flexibel. Dat maakt zo'n dag voor diegene die verhuisd erg aangenaam! Aanrader! MvG, Simone
Rob Martens Rob Martens schreef op 6 maart 2019 om 07:23:
Een flexibele firma dat goede kwaliteit levert en erg flexibel is. Denken prima mee met de klant. Kan Tony zeker aanbevelen!
M.Cohen M.Cohen schreef op 5 maart 2019 om 22:28:
Eergisteren verhuisd door Toni en zijn team. Een geweldig stel vriendelijke en vakbekwame verhuizers. Kan het iedereen aanbevelen.
Wilma Dijksman Wilma Dijksman schreef op 26 februari 2019 om 12:32:
Beide kinderen een nieuw huis met als cadeau de verhuizing, welke beide prima zijn verlopen dankzij Tony en zijn team.
R. Meijer R. Meijer schreef op 17 januari 2019 om 19:40:
Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.. Tony denkt mee en komt beloftes ook na.
Paul Zoeteman Paul Zoeteman schreef op 13 januari 2019 om 11:51:
Ik dacht eerst het verhuizen zelf wel โ€œevenโ€ te doen. Maar wat ben ik ontzettend blij dat ik alsnog Tony gevraagd heb! Met zijn team heeft hij me fantastisch geholpen. Vakkundig, snel en betaalbaar. Nooit meer zelf verhuizen!
R. Dil R. Dil schreef op 11 januari 2019 om 16:00:
The moving from the apartment to my new house was very quick and careful, and for a reasonable price. I would definitely recommend Tony and his team to everyone. Thank you very much for the great job!
Paul Hendriks Paul Hendriks schreef op 10 januari 2019 om 14:03:
Blij dat ik op Tony ben geattendeerd. Een ware zoon van zijn vader Tommy. Prima vakman waarop ik heb kunnen bouwen. Hij heeft ook een goede betrouwbare ploeg om zich heen gebouwd. Aan een ieder te adviseren verhuizer.
Rosita Rosita schreef op 9 januari 2019 om 23:23:
Verhuizen is geen pretje, wat is het dat fijn om een bedrijf te hebben die professioneel meedenkt en anticipeert op eventuele veranderingen in de planning.Ook de verhuizers, niets dan lof voor hun zorgzame benadering. Als we ooit nog eens gaan verhuizen dan zal Tony die gaan uitvoeren.
John Jongenelen John Jongenelen schreef op 9 januari 2019 om 20:21:
Zorgeloos verhuizen, heel erg meedenkend. Top Tony!
Y. Van Bavel, Y. Van Bavel, schreef op 16 november 2018 om 04:32:
Alle lof voor verhuisbedrijf Tony den Hartog Jr. Verhuizen is geen pretje maar mede door Tony en zijn mannen liep het op rolletjes. Mijn hartelijke dank!!!!! Dit verhuisbedrijf kan ik dan ook bij iedereen aanraden. Zal ik ook zeker doen. Een dikke tien!!!
Fam v geldrop Fam v geldrop schreef op 15 november 2018 om 20:09:
Met Tony en zijn jongens werd onze verhuizing een fluitje van een cent. Pragmatisch, enthousiast en met verstand van zaken hebben zij al onze spullen overgebracht. Wat restte was het uitpakken van de dozen. We zijn zeer tevreden!
Huijzer Huijzer schreef op 9 oktober 2018 om 20:29:
Kundige verhuizers. Alles netjes geregeld voor een goede prijs. Dit bedrijf kunnen we zeker aanraden!
Yann Freudenreich Yann Freudenreich schreef op 2 oktober 2018 om 20:25:
After meeting different moving companies I decided to work with Tony and his team. The impression was very professional and friendly. I was not disappointed. The move took place during the heat wave and despite the hard working conditions the team kept a professional attitude. They were very efficient with the packing and addressed each issue with a positive mindset. Everything arrived on time and in one piece, including our fragile artwork. Before leaving they made sure that we were ok with everything and didnโ€™t need help. Great customer focus! Overall, I particularly appreciated their calm and positive attitude. It helped us go through the move knowing that everything was in good hands. Thanks Tony!
Jan Geenen Jan Geenen schreef op 30 augustus 2018 om 18:32:
Beste Tony den Hartog, Langs deze weg wil ik jullie, namens m'n Schoonmoeder, jullie danken voor de goede en professionele zorgen bedanken, Super! Ik denk dat ik dit als oud vakgenoot (20 jaar in verhuis-vak gewerkt, van jongste bediende tot bedrijfsleider) zeker kan beoordelen. Het ga je goed met je bedrijf, je verdiend het, Jan G.
Familie Meijjers Familie Meijjers schreef op 30 augustus 2018 om 14:58:
Jullie zijn ons prima van dienst geweest Alles was goed geregeld en verzorgd. Hartelijk dank daar voor. Fam Meijjers
Marijn markusse Marijn markusse schreef op 27 juli 2018 om 18:26:
Geweldig bedrijf!
Angelique Angelique schreef op 16 juli 2018 om 15:21:
Tony en zijn team hebben vorige week mijn moeders spullen verhuisd. Een top team! Zeer ervaren, netjes en deskundig. Ik raad Den hartog jr aan als verhuizers. Angelique
Joyce Joyce schreef op 8 juli 2018 om 16:07:
Begin deze maand verhuisd met behulp van het verhuis team. Ze waren netjes op tijd en zorgde ervoor dat er op een keurige manier werd in en uit geladen,. Zeer goede service, Zeer tevreden over de verhuizing. ๐Ÿ™‚
Bas Bas schreef op 6 juli 2018 om 13:57:
Team Tony verhuisde ons eind mei met 2 auto's binnen Dordt. het was erg warm maar dat weerhield de mannen er niet van hun werk netjes en enthousiast uit te voeren. Alles werd keurig ingepakt in dekens of folie en zorgvuldig ingeladen waarna de spullen in ons nieuwe huis weer netjes uitgepakt en op hun plaats gezet werden. de afspraken waren helder en duidelijk en verhuisdozen werden ruim van tevoren bezorgd en na de verhuizing weer opgehaald. offerte vragen,Tony komt langs, prijsafspraak maken en gaan met die banaan ! :grin
Masterwatt BV Masterwatt BV schreef op 15 juni 2018 om 06:39:
DenHartogjr Verhuizingen heeft ons voortreffelijk geholpen met het transporteren van onze stand naar de Jaarbeurs te Utrecht . Onze stand bestaat uit steigerhouten panelen met daarop producten. Loodzwaar en onhandig. Met creativiteir, enthousiasme en een hoop kracht hebben ze dit voor elkaar gebokst. Volgende beurs staat alweer gepland.
Mariska Mariska schreef op 30 maart 2018 om 07:52:
Op de koudste dag van het jaar, 1 maart hebben Tony en zijn collega's ons verhuisd. Het was een flinke klus onder bizarre omstandigheden, maar alles ging prima. Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn en zijn prettig om mee te werken. Echt een aanrader
Tante Miep Tante Miep schreef op 13 maart 2018 om 18:21:
Topverhuizers die Tony en zijn team. Even tante Miep van 89 jaar verhuizen naar een aanleunwoning bleek toch ietsje meer werk dan verwacht. Maar de hardwerkende mannen bleven vrolijk en positief. Uiteindelijk alles perfect ingepakt, verhuist, uitgepakt en de oude woning gestript van vloerbedekking en gordijnrails en alles perfect opgeleverd. Topwerk mannen, bedankt namens tante Miep!
Ruud en Marlies Ruud en Marlies schreef op 5 maart 2018 om 20:41:
Den Hartog jr., Wat een geweldige verhuizer is dit. Gaat heel zorgvuldig met je spullen om. Hij geeft gehoor aan speciale wensen om te zorgen dat alles naar wens verloopt. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!
Fam Balk Fam Balk schreef op 4 maart 2018 om 20:28:
Wat een gedoe zoโ€™n verhuizing en zeker een dubbele. Maar met Tony en zijn mannen werd de klus gewoon geklaard. Alles keurig geregeld, doosje extra...geen probleem. Wat spullen uit de opslag....geen probleem. Na een paar koppen koffie en een gevulde koek is alles binnen. Ik zou zeker zeggen: Verhuizen doe je met Tony ๐Ÿ™‚
DE BRUIJN DE BRUIJN schreef op 2 februari 2018 om 12:42:
Verschillende verhuisbedrijven benaderd maar Tony had de leukste prijs. Daarnaast bleek ook nog eens dat het een top verhuizer is. Hij heeft goed inzicht in wat er nodig is en wat een handige werkwijze is. De verhuisploeg gaat met respect met de spullen om en werken keihard. Dankzij hen is de verhuizing erg goed gegaan!
Werner en Esther Werner en Esther schreef op 2 januari 2018 om 23:47:
Via via op goede ervaringen van anderen op het bedrijf van Tony gekomen. Heldere communicatie vantevoren. Alles keurig op tijd en volgens afspraak. Wat ik fijn vond is dat de gehele verhuizing in zowel het oude als nieuwe huis zonder ook maar een enkel krasje is verlopen. Erg aardige mensen in de omgang het bleek een gezellige dag. Deze mensen denken in oplossingen bijvoorbeeld bij (te) grote stukken. Volgende keer graag weer bij Den Hartog jr. Bedankt voor je goede service! Groet Werner en Esther
Paul en Ellen Paul en Ellen schreef op 2 januari 2018 om 19:36:
Beste Tony, hartelijk dank voor de topverhuizing. Wij zijn blij, dat we voor uw bedrijf hebben gekozen. De uitstekende communicatie, de ontspannen sfeer, de netheid van werken.... alles wat top. Een volgende verhuizing gaan we weer met jullie in zee.
Paul en Ellen Paul en Ellen schreef op 2 januari 2018 om 19:36:
Beste Tony, hartelijk dank voor de topverhuizing. Wij zijn blij, dat we voor uw bedrijf hebben gekozen. De uitstekende communicatie, de ontspannen sfeer, de netheid van werken.... alles wat top. Een volgende verhuizing gaan we weer met jullie in zee.
Rene en Elise Rene en Elise schreef op 2 januari 2018 om 15:33:
Verhuisd door Tony & team. Perfect geregeld. Op tijd. Scherpe prijs. Prettig contact. Snel. En wat krijgen die jongens ongelofelijk veel in zo'n wagen. Tere spullen als een grote kamerplant (boompje), antieke kastjes en glazen deuren werden zorgvuldig behandeld of ingepakt. Zeker aan te bevelen. Niet verder zoeken > Tony bellen.
Ingrid en Robin Megchelsen Ingrid en Robin Megchelsen schreef op 1 januari 2018 om 19:50:
Onze verhuizing van 21 december is heel goed verlopen. Tony was met 3 collega's en hebben ons in 5 uur tijd verhuisd. Alle dozen werden netjes in de juiste ruimte gezet. Hele goede prijs / kwaliteit verhouding.
Haringa Haringa schreef op 24 december 2017 om 09:35:
Ik ben reuze tevreden; alles verlopen zoals afgesproken, prettig in de omgang en de beste prijs. Een echte aanrader.
Blom Blom schreef op 23 november 2017 om 15:33:
Top bedrijf echt een aanrader. Voor mij een echte 10 . Bedankt jongens voor de goede service. Als iemand verhuizers nodig heb weet ik jullie tevinden.
Wim en Ely Delme' Wim en Ely Delme' schreef op 22 november 2017 om 18:33:
Wij,Ely en Wim,zijn verhuist met Tony en kunnen dit iedereen aanbevelen. Kwaliteit voor een goede prijs,Tony ga zo door. Ely en Wim Delme'
Leon Evera Leon Evera schreef op 14 april 2017 om 16:17:
Goed werk geleverd ! Aardige verhuizers, vlot alles overgebracht. Goed meegedacht ! Zeker een aanrader !
H.Wildeboer H.Wildeboer schreef op 3 april 2017 om 19:22:
Anthony met zijn medewerkers zijn een goed stel mannen die weten wat verhuizen betekent, Ze doen alles , overwogen en zorgvuldig!! complimenten!!
S. Tak S. Tak schreef op 2 maart 2017 om 13:09:
Het was erg fijn door Anthony de verhuizing te laten regelen! Dozen werden al op tijd geleverd en ook bij dozen erbij direct gedaan. De verhuisdag liep heel fijn, vier vriendelijke sterke jongens brachten alles naar het nieuwe adres en plaatsten alles keurig op zijn plek. Was een gezellige sfeer en zal dan ook een ieder aanraden bij verhuizing T.den Hartog verhuizingen in te schakelen. Dan weet je zeker dat het goed verloopt, !
j.visser j.visser schreef op 7 februari 2017 om 09:42:
op 12 januari is mijn moeder verhuisd naar Renesse en dit is perfect verzorgd
Ankie Willemse Ankie Willemse schreef op 11 januari 2017 om 22:25:
Op 27 december j.l. heeft T. De Hartog JR. Verhuizingen voor onze organisatie een flinke spoedverhuizing geregeld. Van het eerste telefoontje tot en met de factuur zijn wij zeer te spreken over de service die Tony en zijn medewerkers hebben geleverd; de heldere afspraken, de flexibiliteit, de enorme inzet en de bijzonder gunstige prijs. Klasse!
Jasper Jasper schreef op 3 januari 2017 om 17:33:
Toni heeft van begin tot einde zich een professioneel en betrouwbaar verhuizer getoond. Offerte was eindfactuur, goede inschatting dus. Gedurende de dag prima gecommuniceerd over voortgang en aanpak. Zijn personeel nam maar met moeite pauze, zo hard werkten ze. Zeer tevreden klant.
Henk en Elseline Henk en Elseline schreef op 2 januari 2017 om 10:55:
De verhuizing liep op rolletjes. Klantvriendelijk en goedgemutst brachten Tony en zijn mannen onze spullen veilig naar het nieuwe huis. Toen er bij een oude kast toch een kleine beschadiging optrad, werd dit snel en correct opgelost en gerepareerd. Petje af voor deze jonge ondernemer!
Heleen Homburg Heleen Homburg schreef op 30 december 2016 om 17:26:
We hebben diverse maken gebruik gemaakt van Tony den Hartog JR en zijn geweldige team medewerkers Op 16 september 2016 verhuizing van mijn moeder van een zelfstandige woning naar appartement op 2e verdieping, probleemloos en snel verlopen. Keurige medewerkers 16 december 2016 onze eigen verhuizing. Ook weer perfect verlopen snel en zonder problemen Hardwerkende en prettige medewerkers. Niets is teveel gevraagd dus extra lekkere dingen bij de koffie en een lekker broodje voor de lunch gaat dan opnieuw vanzelf. Overigens niet nodig want iedereen heeft eigen brood meegenomen. Wat ons betreft na meerdere ervaringen de aanrader als u gaat verhuizen. Ook tof om zo'n jonge ondernemer te supporten.
Birgit Clemens Birgit Clemens schreef op 17 december 2016 om 10:43:
Mijn verhuizing is echt perfect verlopen. Alle dozen had ik zelf ingepakt, maar daarna heb ik echt niks meer hoeven doen. Heel erg fijn! Alles is in mijn nieuwe huis direct op de juiste kamer neergezet en op de juiste verdieping. Precies wat ik graag wilde.
Willem Zikkenheiner Willem Zikkenheiner schreef op 15 december 2016 om 00:14:
Perfect uitgevoerde opdracht tot verhuizing en latere ontruiming. Van harte aanbevolen!! En, aardige mensen!
Lia Aarts Lia Aarts schreef op 14 november 2016 om 20:14:
Onze verhuizing is perfect verlopen. Met de grootste zorg zijn onze spullen naar ons nieuwe onderkomen overgebracht.
van Doorn van Doorn schreef op 15 oktober 2016 om 15:56:
Prima afgehandelde verhuizing. De spullen worden netjes ingepakt en behandeld.
Marg Marg schreef op 2 september 2016 om 13:08:
Ik heb in augustus de verhuizing laten verzorgen door de firma den Hartog jr. Ik ben hier zeer tevreden over om de volgende redenen: zeer vriendelijke en professionele benadering. afspraken werden goed nagekomen. zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Hans Idema Hans Idema schreef op 17 augustus 2016 om 09:02:
Tony en zijn bedrijf hebben ons inmiddels twee keer verhuisd - de eerste keer binnen Dordrecht naar een tijdelijk huis en onlangs weer van Dordt naar Gelderland. Het contact was plezierig en beide keren ging de verhuizing helemaal prima. Je kunt prima afspraken maken, het bedrijf is voldoende flexibel, de prijzen zijn reรซel en je merkt aan alles dat je met een ervaren verhuizer te maken hebt! Wij bevelen Den Hartog jr. daarom van harte aan. Hans en Anne, Nederasselt
Vreeling Vreeling schreef op 12 augustus 2016 om 19:28:
Vriendelijke, zorgvuldige en vakkundige verhuizer. Goede inschatting van te voren, goede sfeer tijdens de verhuizing en er wordt netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.
Walhout Walhout schreef op 20 juli 2016 om 10:51:
Eind mei verhuisd met Tony en zijn mannen. In 2 gedeelten. Eerst vrijdag de kasten met inhoud en maandag de rest. Ze waren mooi op tijd en hadden zelf alle benodigde spullen bij zicht. We hadden zelf veel ingepakt, maar toch. De matrassen netjes in matrashoezen die Tony bij zich had. De samenwerking op beide dagen ging vlot. Goede sfeer. Een aanrader voor als je gaat verhuizen. Ga zo door!
Banus Banus schreef op 18 juli 2016 om 20:46:
Ik kreeg de tip om Tony den Hartog Jr in te huren voor de tijdelijke opslag van mijn inboedel. Ik heb twee grote complexe (design) meubels waar ik me zorgen over maakte, maar Tony heeft het keurig aangepakt. De kasten zijn uiteindelijk weer heel teruggeplaatst. De nieuwe vloer is onbeschadigd: ze waren voorzichtig met mijn meubels. Ik zou niet aarzelen om Tony opnieuw te laten verhuizen en kan hem iedereen aanraden. Contact verliep prettig, zakelijk en vlot en waren flexibel. Prima!
Banus Banus schreef op 18 juli 2016 om 20:43:
Als gevolg van waterschade moest mijn inboedel tijdelijk opgeslagen worden. Ik kreeg de tip om Tony te benaderen, omdat hij bewezen goed werk levert. Ik kan dat alleen maar bevestigen. Hij is flexibel met afspraken en correct. Hij heeft een behoorlijk lastige roomdivider, die uit drie grote zware delen bestaat, uiteindelijk weer heel teruggeplaatst. Ook een lastig wandmeubel is ook keurig teruggemonteerd aan de muur. Ik ben heel tevreden en zou niet aarzelen om hem weer in te huren voor een verhuizing.
Van 't Zelfde- van As Van 't Zelfde- van As schreef op 18 juli 2016 om 11:36:
Tony, hartelijk dank voor het verzorgen van onze verhuizing. Al eerder heb je ons naar tevredenheid geholpen en nu ook weer. Vanuit ons oude huis en opslag al onze spullen verhuisd. Dank je wel! Veel succes met je bedrijf verder, maar dat gaat vast lukken!
Blom Blom schreef op 17 juli 2016 om 19:50:
In Juni verzorgde Tony Den Hartog de verhuizing van een hoogbejaarde vrouw naar een zorgcentrum. Hij leverde haar vervuilde woning +berging bezemschoon op. Ook nam hij de verwilderde tuin onder handen. Overbodig meubilair bracht hij naar de stortplaats. Tony leverde keurig werk tegen een nette prijs. Heeft u een verhuizing ? Bel dan deze jonge ondernemer. Mijn waardering 10+
KBS Don Bosco KBS Don Bosco schreef op 14 juli 2016 om 10:00:
Het einde van een schooljaar is altijd een drukke, hectische periode. Omdat de school gedeeltelijk verhuisd is naar een ander, nieuwer gebouw, moesten er heel wat tafels, stoelen, dozen, en grote, zware leermiddelen overgeplaatst worden. Dat moest allemaal gebeuren onder schooltijd, op een veilige manier. Omdat ik eerder al goede ervaringen had met Tony de Hartog, heb ik ook dit maal zijn diensten ingehuurd. Dit is zeer goed bevallen. Er wordt keurig en efficiรซnt gewerkt en wat ik belangrijk vind; er is sprake van een grote flexibiliteit. Soms liepen zaken anders dan gepland of moest er iets op een ander tijdstip gedaan worden. Dit was bespreekbaar en werd goed opgepakt. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden voor grote projecten.
paans paans schreef op 16 juni 2016 om 14:49:
Den Hartog verhuizingen heeft half mei onze ouders verhuisd. Het zijn mensen van in de 90 en er werd door de verhuizers met veel geduld en respect met ze omgegaan. Alles is in goed overleg gegaan en wij zijn zeer tevreden. Anthony heeft zelfs nog de container in het oude huis voor ze aan straat gezet en weer opgehaald. Prima service en alles volgens afspraak. We zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groet, de familie Paans
Ana Rodrigues Ana Rodrigues schreef op 23 mei 2016 om 16:14:
Ik ben zeer tevreden over de correcte en professionele manier waarop Tony en zijn mannen mijn verhuizing verzorgd hebben. Alles werd netjes ingepakt, geen beschadigingen. Vriendelijk personeel en professioneel verhuisbedrijf. Ik wens Tony veel succes en kan โ€œT. Den Hartog Jr. Verhuizingenโ€ bij iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Ana Rodrigues
Hubert Hubert schreef op 27 april 2016 om 16:10:
Uitstekende, zorgvuldige, nette en snelle verhuizing door het prima team van Anthony. Aan te bevelen!
Marcel Marcel schreef op 2 januari 2016 om 22:52:
Op 7 december hebben Cor, Michael en Arjen (?) ons verhuisd. Leuke kerels, met de juiste instelling. Zorgvuldig, en met gezonde dosis humor. Zondermeer aan te raden!
Pascale Kros Pascale Kros schreef op 24 december 2015 om 10:30:
In november is Netflex verhuisd naar Ridderkerk. Dit had bij lange na niet zo soepel gegaan zonder de hulp van deze heren! Ze zijn bijzonder professioneel en hebben de verhuizing in hoog tempo doorgevoerd. Ze weten waar ze mee bezig zijn en dat merk je. Ik zou Tony van harte aanraden!
Fam Zantman Fam Zantman schreef op 17 november 2015 om 10:56:
Wij zijn op 5 november j.l. verhuisd door verhuisbedrijf T. den Hartog Jr. De verhuizing verliep voorspoedig. Alles werd netjes ingepakt, geen beschadigingen en vriendelijk personeel. Wij bevelen dit verhuisbedrijf van harte aan. Of het nu een grote- of kleine verhuizing is maakt niet uit. Met vriendelijke groet, Peter en Eveline Zantman
Mark Schilthuizen Mark Schilthuizen schreef op 14 november 2015 om 10:12:
Geweldige verhuisservice! De mannen waren keurig op de afgesproken tijd en hebben zorgvuldig en vakkundig gewerkt en dat voor een zeer scherpe prijs. Ik kan ze iedereen van harte aanbevelen!
Jan den Hartog Jan den Hartog schreef op 9 november 2015 om 09:30:
Deze ploeg van Tony heeft ons prima verhuisd - voor hun was het jammer dat er geen balkon lift was dus veel lopen met al die spullen maar goed gedaan!!
hl stieding hl stieding schreef op 4 november 2015 om 19:14:
hallo wij zijn door toni en zijn team verhuisd alles werd serieus ingepakt en zeer zorgvuldig geladen en gelost dus kortom naar alle tevredenheid en dus prijzen wij toni de hartog van harte aan iedereen die gaat verhuizen ๐Ÿ™‚
Henk de Wit Henk de Wit schreef op 4 november 2015 om 13:22:
Op 16 oktober zijn wij verhuisd met Anthony den Hartog. Wij zijn zeer tevreden over onze verhuizing. ๐Ÿ™‚
Vincent & Vincent & schreef op 23 oktober 2015 om 16:49:
5 oktober, 2015 heeft Anthony den Hartog en zijn collegaโ€™s de verhuizing op een zeer professionele manier uitgevoerd. Wij zijn dan ook heel tevreden en hebben dan ook niets anders dan lof over het verhuisbedrijf. Zeker een aanbeveling waard.
Robbert-Jan Robbert-Jan schreef op 21 oktober 2015 om 12:23:
Tony zijn mannen hebben ons verhuisd en dat is ons uitstekend bevallen. Zij werken secuur en op een leuke manier. Dat is fijn, want verhuizen doe je niet vaak (en maar goed ook). Ik beveel ze daarom van harte aan!
Lagerwerf en van Huffel Lagerwerf en van Huffel schreef op 27 september 2015 om 20:41:
Een super aanrader om uw verhuizing te laten regelen. Tony en zijn medewerkers weten wat klasse werk is. Een grote pluim voor dit bedrijf. Ria en Adrie
Susanne de Jong Susanne de Jong schreef op 24 september 2015 om 14:48:
Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing die Tony en zijn team voor ons hebben gedaan. Alles ingepakt, gedemonteerd en in het nieuwe huis weer gemonteerd. Bovendien was Tony zeer flexibel toen een week voor de verhuizing onze nieuwe keuken te veel en te zwaar bleek voor ons om zelf te tillen; รฉรฉn telefoontje en ze stonden op de stoep om het voor ons te doen. Echt top!
Regine Regine schreef op 14 september 2015 om 13:04:
Klantvriendelijk en professioneel verhuisbedrijf. Ben zeer tevreden over de manier waarop ze mijn inboedel hebben verhuisd. Bovendien zijn Anthony en zijn verhuizers zeer prettig in omgang
Ka.de Korver Ka.de Korver schreef op 3 september 2015 om 18:20:
Ondanks zijn jonge leeftijd hebben wij ondervonden dat hij zeer ervaren en snel is. Wij zijn zeer tevreden over de hele verhuizing en de nasleep. (overtollige spullen naar de stort en de opslag brengen.) Fam. Kuipers.
Strang Strang schreef op 13 juli 2015 om 07:40:
Tonny, Bedankt voor de snelle en correcte ondersteuning bij onze verhuizing. Wij kunnen je bij iedereen aanbevelen.
Miriam Bolderman Miriam Bolderman schreef op 12 juli 2015 om 20:30:
Op 5 juni heeft Tony mij verhuisd samen met zijn ploeg. Het was heel erg warm en ondanks het extreem warme weer hebben ze keihard doorgewerkt. Waren allemaal aardige jongens. Ook de prijs was goed. Ik zou ze zeker aanraden. :roll
`Cor van Santen `Cor van Santen schreef op 25 juni 2015 om 23:44:
Vorige week ben ik verhuisd door Tony den Hartog en zijn team. Dat is uitstekend verlopen. Afspraken worden nagekomen, de prijs is goed en er wordt met humor en creativiteit gewerkt. Goed gedaan mannen!
Hans en Lucy Kraan Hans en Lucy Kraan schreef op 5 mei 2015 om 11:10:
Het was een mooi zonnige dag,de dag van de verhuizing. Zelf nog best gespannen of alles wel goed zou verlopen, bleven de mannen van den Hartog verhuizingen rustig en vrolijk.Er werden zelfs grapjes gemaakt, zeker over onze schuur die toch wel erg bomvol begon te worden,maar wat wil je,als je van een eensgezinswoning naar een flatje gaat met maar 1 slaapkamer! Omdat het allemaal zo soepel ging en de mannen onverstoord doorgingen, werd het voor ons een fijne dag om op terug te kijken en we bevelen ze zeker aan iedereen aan !
Sieto Zeeman Sieto Zeeman schreef op 28 maart 2015 om 12:13:
Op 27 maart 2015 verhuisde Tony den Hartog mijn voor de twee keer binnen een jaar en dat had een duidelijke reden. De eerste maal op aanraden van zijn concullega die verhinderd was. Diens aanbeveling was een schot in de roos. Niet alleen de scherpe prijsstelling, maar ook de efficiency, de correcte vriendelijkheid en de professionele snelheid maakten indruk. Nu ik een tweede keer moest verhuizen leed het geen twijfel dat deze enthousiaste verhuizer weer aan de bak mocht. En ook deze keer weer tot volle tevredenheid. Zeker een aantal grote en dierbare meubelstukken werden kunstig door ogenschijnlijk onmogelijke doorgangen gemanoeuvreerd. Petje af, heren; ik beveel jullie van harte aan!
Ronald Voerman Ronald Voerman schreef op 18 maart 2015 om 15:18:
Wij zijn heel tevreden over de correcte, professionele en plezierige manier waarop Tony en zijn maten onze verhuizing verzorgd hebben. En niet onbelangrijk - ook de prijs was een aangename verrassing met alle nodige duidelijkheid vooraf. Wij wensen Tony veel succes en kunnen hem bij iedereen aanbevelen. Ronald en Sonja Voerman ๐Ÿ™‚
Urzela Heijn Urzela Heijn schreef op 20 december 2014 om 22:55:
Hier een hรฉรฉl tevreden klant, wat een dreamteam!!! Niets is teveel aan alles is gedacht, en wat zijn ze lief die mannen ik voelde me echt in de watten gelegd! Dank jullie wel
A. de Jong A. de Jong schreef op 14 december 2014 om 19:24:
Prima geregelde verhuizing achter de rug dankzij Tony. Secuur/attent/behulpzaam zijn de sleutelwoorden die bij hem passen. Kan iedereen aanbevelen met hem in zee te gaan !!
Leo Kruijne Leo Kruijne uit Dordrecht schreef op 29 november 2014 om 14:08:
Na het overlijden van een familielid moest ik een woning leegmaken en opleveren. Dat betekent in korte tijd veel organiseren, opruimen, keuzes maken, veel door je handen laten gaan. En daar staat je hoofd eigenlijk helemaal niet naar na alle emoties. Op zo'n moment heb je een betrouwbare verhuizer nodig die meedenkt en dingen oppakt waar je het zelf soms even niet meer ziet zitten. Ik heb in Tony den Hartog zo'n verhuizer gevonden en hem in een voor mij heel moeilijke periode leren kennen als een toegewijde vakman. Zowel bij het inpakken van alle spullen als bij het verhuizen ging hij zorgvuldig en bedachtzaam te werk. En dat geldt ook voor het demonteren van de grote stukken, bezemschoon opleveren van het appartement en het nakomen van de prijsafspraken. Alle lof Tony, ik hoop dat velen in de toekomst van je diensten gebruik gaan maken, want dat verdien je echt! ๐Ÿ™‚

Den Hartog Jr. Verhuizingen streeft ernaar iedere verhuizing, groot en klein, snel en vakkundig te laten verlopen. Wij nemen alle zorgen betreffende de verhuizing uit handen en geven u hier rust en zekerheid voor terug.

Dagelijks streven wij naar een 100% klanttevredenheid en daar zetten wij ons optimaal voor in. Dit merkt u aan onze service, onze tarieven รฉn onze praktische aanpak.

Alle verhuizingen worden gerealiseerd met respect voor u รฉn uw eigendommen. Zo stellen wij zeker dat alles prettig verloopt en u terug kunt kijken op een succesvolle verhuizing.

Bel direct voor een afspraak:

078 – 20 32 555

Back To Top