skip to Main Content

Geef het Dordt


Bij een verhuizing maakt u een nieuwe start. U heeft veel weggegooid en nieuwe meubels gekocht. Vaak blijven er toch nog meubels staan waar u niets meer aan heeft en waarvan u het zonde vindt om ze weg te gooien.

Wanneer u verhuist met T. Den Hartog JR. Verhuizingen kunnen wij uw overbodige meubels een tweede leven geven door ze te doneren aan een goed doel.

Wij doneren de meubels dan aan Geef het Dordt.

Een bank waar iemand op uitgekeken is, een eettafel waar lief en leed aan is gedeeld of een ledikant waar een peuter is uitgegroeid; wat voor de één aan vervanging toe is, kan voor de ander een nieuw begin zijn.
Bij Geef het Dordt krijgen spullen een tweede leven. Dordtenaren, die in armoede leven, kunnen gebruik maken van deze kosteloze voorziening.

In ruil daarvoor leveren ze een zinvolle wederdienst: het zogenaamde ruilidee! Hierbij kan gedacht worden aan: het doen van boodschappen voor een ander, het uitlaten van de hond of een klusje voor een buurtgenoot, maar ook het bieden van een helpende hand in het wijkcentrum of bij buurtactiviteiten kan als tegenprestatie worden gezien. Op deze manier biedt Geef het Dordt een laagdrempelige opstap naar een betere toekomst.

Vele gezinnen in financiële nood zijn geholpen door deze mooie stichting.

We nemen tot maximaal 3 meubelstukken mee (Geen eiken meubels) Heeft u meer meubels neem dan contact met ons op voor de eventuele kosten.

Back To Top