skip to Main Content

Tarieven

Wanneer u wilt verhuizen is het prettig om van te voren te weten wat een verhuizing, groot of klein, gaat kosten. T. Den Hartog JR. Verhuizingen streeft ernaar om iedere verhuizing snel en vakkundig te laten verlopen, zonder verassingen achteraf. Wij hanteren een lage prijsgarantie en zijn ondanks deze scherpe prijs altijd snel inzetbaar.

Voorafgaand aan een opdracht zorgen wij dat uw wensen en eisen in kaart worden gebracht. Daarnaast komen wij langs op een inventarisatiegesprek om vanuit ons te kunnen bepalen welke middelen nodig zijn om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen.

Gereduceerd tarief i.v.m. COVID-19 (Corona)

Bij Tony den Hartog JR. Verhuizingen voelen wij de strijd tegen het Corona-virus. Onze klanten zijn angstig voor een lockdown en willen omwille deze druk snel verhuizen en inkomsten zijn onzeker. Wij willen deze pijn graag verzachten door tijdens deze Corona-crisis gereduceerde tarieven door te voeren. Onze prijzen voor 1 man exclusief auto reduceren wij van €45 naar €40. Ons pakket met 2 man incl. auto verlagen wij van €110 naar  €100 per uur en ten slotte reduceren wij het pakket met 3 man van €150 naar €140.

Pakket 1
€40
/ per uur
  • 1 man
  • Exclusief verhuiswagen
Pakket 2
€100
/ per uur
  • 2 man
  • inclusief verhuiswagen
Pakket 3
€140
/ per uur
  • 3 man
  • inclusief verhuiswagen

Mankracht

Tijdens een verhuizing kan het nodig zijn dat er extra mankracht nodig is. Vaak is dit het geval wanneer er zware objecten zoals banken, piano’s of bedden verplaatst moeten worden. Dit is voor ons geen enkel probleem en je betaald hiervoor een meerprijs.

In de onderstaande tabel lichten wij onze tarieven uit zodat u alvast een inschatting kunt maken op de prijs.

Wilt u door ons vrijblijvend een offerte laten opmaken?

Alle tarieven zijn inclusief BTW met een minimum van 3 uren.

Back To Top