skip to Main Content

Ervaringen met T. Den Hartog JR. Verhuizingen

T. Den Hartog JR. heeft tevreden klanten door heel Nederland. Wij laten onze klanten graag voor ons spreken.

Hebben wij u kunnen helpen met een van onze diensten? Dan waarderen wij het enorm alsย u een beoordeling in ons gastenboek wilt schrijven!
Klik op “Schrijf een nieuw bericht” Vul de velden in en druk daarna op de knop “Opslaan” onderaan de pagina.

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
129 berichten.
Strang
Tonny,

Bedankt voor de snelle en correcte ondersteuning bij onze verhuizing.
Wij kunnen je bij iedereen aanbevelen.
Miriam Bolderman
Op 5 juni heeft Tony mij verhuisd samen met zijn ploeg. Het was heel erg warm en ondanks het extreem warme weer hebben ze keihard doorgewerkt. Waren allemaal aardige jongens. Ook de prijs was goed. Ik zou ze zeker aanraden. :roll
`Cor van Santen
Vorige week ben ik verhuisd door Tony den Hartog en zijn team. Dat is uitstekend verlopen. Afspraken worden nagekomen, de prijs is goed en er wordt met humor en creativiteit gewerkt. Goed gedaan mannen!
Hans en Lucy Kraan
Het was een mooi zonnige dag,de dag van de verhuizing. Zelf nog best gespannen of alles wel goed zou verlopen, bleven de mannen van den Hartog verhuizingen rustig en vrolijk.Er werden zelfs grapjes gemaakt, zeker over onze schuur die toch wel erg bomvol begon te worden,maar wat wil je,als je van een eensgezinswoning naar een flatje gaat met maar 1 slaapkamer! Omdat het allemaal zo soepel ging en de mannen onverstoord doorgingen, werd het voor ons een fijne dag om op terug te kijken en we bevelen ze zeker aan iedereen aan !
Sieto Zeeman
Op 27 maart 2015 verhuisde Tony den Hartog mijn voor de twee keer binnen een jaar en dat had een duidelijke reden. De eerste maal op aanraden van zijn concullega die verhinderd was. Diens aanbeveling was een schot in de roos. Niet alleen de scherpe prijsstelling, maar ook de efficiency, de correcte vriendelijkheid en de professionele snelheid maakten indruk.
Nu ik een tweede keer moest verhuizen leed het geen twijfel dat deze enthousiaste verhuizer weer aan de bak mocht. En ook deze keer weer tot volle tevredenheid. Zeker een aantal grote en dierbare meubelstukken werden kunstig door ogenschijnlijk onmogelijke doorgangen gemanoeuvreerd.
Petje af, heren; ik beveel jullie van harte aan!
Ronald Voerman
Wij zijn heel tevreden over de correcte, professionele en plezierige manier waarop Tony en zijn maten onze verhuizing verzorgd hebben. En niet onbelangrijk - ook de prijs was een aangename verrassing met alle nodige duidelijkheid vooraf. Wij wensen Tony veel succes en kunnen hem bij iedereen aanbevelen.

Ronald en Sonja Voerman ๐Ÿ™‚
Urzela Heijn
Hier een hรฉรฉl tevreden klant, wat een dreamteam!!! Niets is teveel aan alles is gedacht, en wat zijn ze lief die mannen ik voelde me echt in de watten gelegd!

Dank jullie wel
A. de Jong
Prima geregelde verhuizing achter de rug dankzij Tony. Secuur/attent/behulpzaam zijn de sleutelwoorden die bij hem passen. Kan iedereen aanbevelen met hem in zee te gaan !!
Leo Kruijne
Na het overlijden van een familielid moest ik een woning leegmaken en opleveren. Dat betekent in korte tijd veel organiseren, opruimen, keuzes maken, veel door je handen laten gaan. En daar staat je hoofd eigenlijk helemaal niet naar na alle emoties. Op zo'n moment heb je een betrouwbare verhuizer nodig die meedenkt en dingen oppakt waar je het zelf soms even niet meer ziet zitten. Ik heb in Tony den Hartog zo'n verhuizer gevonden en hem in een voor mij heel moeilijke periode leren kennen als een toegewijde vakman. Zowel bij het inpakken van alle spullen als bij het verhuizen ging hij zorgvuldig en bedachtzaam te werk. En dat geldt ook voor het demonteren van de grote stukken, bezemschoon opleveren van het appartement en het nakomen van de prijsafspraken. Alle lof Tony, ik hoop dat velen in de toekomst van je diensten gebruik gaan maken, want dat verdien je echt! ๐Ÿ™‚
Back To Top