skip to Main Content

Tony den Hartog JR.

Mijn naam is Tony den Hartog en verhuizen is mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan hielp en werkte ik mijn vaders verhuisbedrijf (ABC Den Hartog Verhuizingen) en heb ik zo de passie en de fijne kneepjes van het verhuizen mogen leren.

Met deze kennis en passie heb ik enkele jaren na het overlijden van mijn vader T. Den Hartog Verhuizingen opgericht. Een bedrijf dat inmiddels bestaat uit een team met een groot hart voor ons beroep. Een team dat jou gaat helpen voor de beste prijs, ongeacht het formaat van de verhuizing.

Tony den hartog JR verhuizingen

Wij helpen u zorgeloos verhuizen

Den Hartog Jr. Verhuizingen streeft ernaar iedere verhuizing, groot en klein, snel en vakkundig te laten verlopen. Wij nemen alle zorgen betreffende de verhuizing uit handen en geven u hier rust en zekerheid voor terug. Hiervoor hebben wij enkele diensten & services in het leven geroepen die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

Zo ontzorgen wij u compleet op het gebied van verhuizingen, van een budget tot groot formaat. Wij doen dit door een zorgvuldige inventarisatie, een handige verhuizing checklist en het leveren van gratis verpakkingen & verhuisdozen. Daarnaast hebben wij additionele services die wellicht handig zijn voor uw specifieke situatie zoals montage & demontage.

t-den-hartog-verhuizingen-team

Aanvullende diensten

Naast het verhuizen levert T. Den Hartog JR. verhuizingen ook hoogwaardige koeriersdiensten. Wij staan bekend als een ervaren en betrouwbare partij.  Bij onze zendingen staat  transparantie, kwaliteit en snelheid bovenaan.

Naast het leveren van koeriersdiensten ondersteunen wij in volledige ontruimingen van woningen en bedrijfspanden. Het organiseren van een ontruiming is namelijk niet eenvoudig. Het brengt behalve zorgen en stress ook een emotionele factor met zich mee. Wij helpen u hier graag mee verder.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten of services? Dan raden wij u aan om op deze pagina onze tarieven te bekijken of hier een vrijblijvende offerte op te vragen.

Back To Top