skip to Main Content

Onze kluspartners

Wilt u nog snel even een paar klussen in uw nieuwe woonruimte laten uitvoeren? Maak dan kennis met onze kluspartners van wij stellen u op deze kluspagina graag voor aan onze familiebedrijven

MG BOUW heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en werkt met uitsluitend allround vakmensen. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in de installatie en renovatie van badkamers.

VILLASTUC is gespecialiseerd in stuc/spachtelpoetz en schilderwerken. Dit familiebedrijf bestaat uit twee broers met hun zonen. Vraag een gratis offerte en laat u verrassen door hun scherpe tarieven.

DK DESIGN is een jong en fris reclamebureau met ruim 15 jaar ervaring en verzorgt o.a. het reclamewerk voor T. Den Hartog JR. verhuizingen. DK DESIGN is een voordelige optie voor ondernemingen met een klein budget. U kunt er terecht voor logo ontwerp, flyers, drukwerken, shirtbelettering, etc.

Optimaal voorbereiden op een verhuizing?

Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met veel stress en zorgen. Het maken van een planning is een belangrijk onderdeel van het goed laten verlopen van een verhuizing en het verminderen van stress. Bij T. Den Hartog JR. hebben wij een verhuizing checklist ontwikkelt die u meeneemt van 2 maanden voor de verhuizing tot aan na de verhuizing.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijsgarantie

Nooit verrassingen achteraf

Gratis verhuisdozen

Zorgeloos verhuizen
Back To Top