skip to Main Content

U bevind zich hier:

Kleine verhuizingen

Kleine verhuizingen kunnen door Den Hartog Jr. Verhuizingen snel en vakkundig geregeld worden. Iedere verhuizing, groot en klein, brengt stress en zorgen met zich mee. Wij willen u deze verhuisstress graag uit handen nemen door uw verhuizing goed te regelen.Tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen wij iedere kleine verhuizing met de grootste nauwkeurigheid. U kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen en behoeften. Ons team staat voor u klaar met veel ervaring en enthousiasme, waardoor u altijd zeker bent van een fijne verhuizing.

Optimaal voorbereiden op een verhuizing?

Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met veel stress en zorgen. Het maken van een planning is een belangrijk onderdeel van het goed laten verlopen van een verhuizing en het verminderen van stress. Bij T. Den Hartog JR. hebben wij een verhuizing checklist ontwikkelt die u meeneemt van 2 maanden voor de verhuizing tot aan na de verhuizing.

Wat maakt ons nu ├ęcht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijsgarantie

Nooit verrassingen achteraf

Gratis verhuisdozen

Professioneel verhuizen? T. den Hartog JR. Verhuizingen
Back To Top