skip to Main Content

Ervaringen met T. Den Hartog JR. Verhuizingen

T. Den Hartog JR. heeft tevreden klanten door heel Nederland. Wij laten onze klanten graag voor ons spreken.

Hebben wij u kunnen helpen met een van onze diensten? Dan waarderen wij het enorm als u een beoordeling in ons gastenboek wilt schrijven!
Klik op “Schrijf een nieuw bericht” Vul de velden in en druk daarna op de knop “Opslaan” onderaan de pagina.

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
124 berichten.
Frans en Carla Theuns
Wij hebben geen spijt dat wij gekozen voor het verhuisbedrijf van Toni den Hartog. Vriendelijke, vrolijke en vooral harde werkers!
Margo de Ruiter
Maandag na Kerst 08.30 uur,
Verhuisteam stond goed gehumeurd op het oude adres.
Alles vlot en goed verzorgd afgeleverd op het nieuwe adres.
Verhuisd zonder stress en zorgen, Mannen super bedankt!!!
D. den Hollander
Wij zijn zeer tevreden over het geheel van de verhuizing. Zowel over de manier waarop met onze spullen is omgegaan alsook over de personele invulling. Vriendelijk maar ook correct.
Karin Voorn
Voor de tweede keer onze verhuizing laten doen door Tony en zijn team en weer naar volle tevredenheid. Alles ging snel en vlekkeloos. En dat voor zo'n mooie prijs. Dat geld is het allemaal waard. Voorlopig hoop ik even niet meer te verhuizen (2 keer in 2,5 jaar tijd vind ik meer dan genoeg), maar een volgende keer kies ik weer voor Tony en zijn team.
R. Koolmees
Wij zijn GEWELDIG verhuisd door Tony Den Hartog JR. Verhuizingen. Goed op elkaar afgestemd qua werk. perfecte aflevering. Een echte aanrader!!
Loes Versteegh
Tony & Friends!
Zo was het 😊.
Duidelijke afspraken, erg klantvriendelijk en heel fijn dat er een paar weken tevoren ruim voldoende dozen en papier werden gebracht.
Op de dag zelf zagen we 3 goed gehumeurde vakmensen met goed materiaal en binnen 7 uur was alles (alles!) overgezet naar mn nieuwe adres.
Verhuizen... ik doe het nooit meer zelf!

Nogmaals dank Tony (& Friends 😉)
Arjan & Astrid
Prima aanpak van deze jongens! Alles verliep vlekkeloos en ze denken goed met je mee. De verhuizing verliep vlekkeloos. En de prijs was ook nog eens scherp. Voor een volgende verhuizing zal ik zeker weer voor Tony en zijn team kiezen.
Henk-Jan Visser
Beste Tony, super bedankt voor de fijne verhuizing, fijne communicatie en je heb een super team achter je staan. Succes met je bedrijf, je bent een aanrader.
Jolanda
Een prima verhuisdag gehad door het team van Tony. De mannen stellen je op je gemak en denken in oplossingen. Het verhuizen ging vlot doordat de mannen goed op elkaar ingespeeld zijn. Gelukkig was er ook tijd voor een lolletje, wel zo prettig op zo’n dag. Voor een volgende verhuizing zou ik zeker weer voor dit verhuisbedrijf kiezen en dat dus niet alleen vanwege de scherpe offerte.
Langenberg
Vriendelijk en goed personeel . Komt afspraken na, en geeft een correcte
en scherpe offerte. Gaat met voldoende aandacht en respect met onze eigendommen om. Goed uitgerust met kledingboxen, schilderijboxen etc.werkt met een mee denkend team dat goed samenwerkt. Aanrader
Back To Top