skip to Main Content

Ervaringen met T. Den Hartog JR. Verhuizingen

T. Den Hartog JR. heeft tevreden klanten door heel Nederland. Wij laten onze klanten graag voor ons spreken.

Hebben wij u kunnen helpen met een van onze diensten? Dan waarderen wij het enorm alsย u een beoordeling in ons gastenboek wilt schrijven!
Klik op “Schrijf een nieuw bericht” Vul de velden in en druk daarna op de knop “Opslaan” onderaan de pagina.

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Wij garanderen de authenticiteit van de berichten in ons gastenboek; voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen.
129 berichten.
Loes Versteegh
Tony & Friends!
Zo was het ๐Ÿ˜Š.
Duidelijke afspraken, erg klantvriendelijk en heel fijn dat er een paar weken tevoren ruim voldoende dozen en papier werden gebracht.
Op de dag zelf zagen we 3 goed gehumeurde vakmensen met goed materiaal en binnen 7 uur was alles (alles!) overgezet naar mn nieuwe adres.
Verhuizen... ik doe het nooit meer zelf!

Nogmaals dank Tony (& Friends ๐Ÿ˜‰)
Arjan & Astrid
Prima aanpak van deze jongens! Alles verliep vlekkeloos en ze denken goed met je mee. De verhuizing verliep vlekkeloos. En de prijs was ook nog eens scherp. Voor een volgende verhuizing zal ik zeker weer voor Tony en zijn team kiezen.
Henk-Jan Visser
Beste Tony, super bedankt voor de fijne verhuizing, fijne communicatie en je heb een super team achter je staan. Succes met je bedrijf, je bent een aanrader.
Jolanda
Een prima verhuisdag gehad door het team van Tony. De mannen stellen je op je gemak en denken in oplossingen. Het verhuizen ging vlot doordat de mannen goed op elkaar ingespeeld zijn. Gelukkig was er ook tijd voor een lolletje, wel zo prettig op zoโ€™n dag. Voor een volgende verhuizing zou ik zeker weer voor dit verhuisbedrijf kiezen en dat dus niet alleen vanwege de scherpe offerte.
Langenberg
Vriendelijk en goed personeel . Komt afspraken na, en geeft een correcte
en scherpe offerte. Gaat met voldoende aandacht en respect met onze eigendommen om. Goed uitgerust met kledingboxen, schilderijboxen etc.werkt met een mee denkend team dat goed samenwerkt. Aanrader
GNG Bewindvoering
Prettig geholpen, uitstekende kwaliteit. Denkt goed mee met de klant, afspraak is afspraak. Goede prijs, prima service. Kortom: wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
van Rossum
No nonsense aanpak. Vriendelijk, slagvaardig. Scherpe offerte. Vakkundig met aandacht voor onze eigendommen. Goed uitgerust met kledingboxen, schilderijboxen etc. Sympathiek team dat goed samenwerkt. Aanrader.
Arie & Sandra
Prima team en soepele en goede verhuizing. Communicatie en flexibiliteit zijn erg goed! Zeker een aanbeveling waard!
Bart Bezemer
Super goed bedrijf. Mannen denken erg mee tijdens de verhuizing en alles verloopt vlot soepel veilig en snel. Bij een volgende verhuizing dan weet ik 't wel.
Bedankt!
Anne & Anneke Idzinga
Goed op elkaar ingespeeld team met vriendelijke mensen. Prima montage meubels. Service gericht en voldoende dozen. Mooie prijs. Onverhoopte probleempjes worden adequaat en snel opgelost. Zowel de verhuizing als de afvoer van afgedankte huisraad is uitstekend verlopen. Dus een echte aanrader.
Back To Top