skip to Main Content
GET SOCIAL!

Graag zou ik teruggebeld willen worden op onderstaand nummer.

U bevind zich hier:

onze voordelen

Scherpe tarieven

Vaste prijsgarantie

Snel inzetbaar

Ontruimingen

Voor volledige ontruimingen van woningen en bedrijfspanden kunt u ook zeker bij Den Hartog Jr. Verhuizingen terecht. Het zelf organiseren van een ontruiming is niet eenvoudig. Het brengt niet alleen veel stress en zorgen met zich mee, maar kan ook een emotioneel zwaar beladen activiteit zijn.

Wij staan voor u klaar om het voor u op alle vlakken iets eenvoudiger te maken. Met onze ruime service voor ontruimingen kunnen wij u alles uit handen nemen en verzorgen wij iedere ontruiming van A tot Z. Wij laten de woning of het bedrijfspand bezemschoon voor u achter.

Ontruimingen

Voor volledige ontruimingen van woningen en bedrijfspanden kunt u ook zeker bij Den Hartog Jr. Verhuizingen terecht. Het zelf organiseren van een ontruiming is niet eenvoudig. Het brengt niet alleen veel stress en zorgen met zich mee, maar kan ook een emotioneel zwaar beladen activiteit zijn. Wij staan voor u klaar om het voor u op alle vlakken iets eenvoudiger te maken. Met onze ruime service voor ontruimingen kunnen wij u alles uit handen nemen en verzorgen wij iedere ontruiming van A tot Z. Wij laten de woning of het bedrijfspand bezemschoon voor u achter.

onze voordelen

Scherpe tarieven

Vaste prijsgarantie

Snel inzetbaar

Back To Top