skip to Main Content

U bevind zich hier:

Ontruimingen

Voor volledige ontruimingen van woningen en bedrijfspanden kunt u ook zeker bij Den Hartog Jr. Verhuizingen terecht. Het zelf organiseren van een ontruiming is niet eenvoudig. Het brengt niet alleen veel stress en zorgen met zich mee, maar kan ook een emotioneel zwaar beladen activiteit zijn.

Wij staan voor u klaar om het voor u op alle vlakken iets eenvoudiger te maken. Met onze ruime service voor ontruimingen kunnen wij u alles uit handen nemen en verzorgen wij iedere ontruiming van A tot Z. Wij laten de woning of het bedrijfspand bezemschoon voor u achter.

Optimaal voorbereiden op een verhuizing?

Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met veel stress en zorgen. Het maken van een planning is een belangrijk onderdeel van het goed laten verlopen van een verhuizing en het verminderen van stress. Bij T. Den Hartog JR. hebben wij een verhuizing checklist ontwikkelt die u meeneemt van 2 maanden voor de verhuizing tot aan na de verhuizing.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijsgarantie

Nooit verrassingen achteraf

Gratis verhuisdozen

T. Den Hartog JR verhuizingen. - verhuiswagen
Back To Top