skip to Main Content

U bevind zich hier:

Grote verhuizingen

Grote verhuizingen, waaronder ook zakelijke verhuizingen, worden door Den Hartog Jr. Verhuizingen optimaal verzorgd. Wij nemen de verhuizing graag met u door en maken een helder plan van aanpak om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Ons team garandeert u niet alleen snelheid, maar ook zorgvuldigheid en kwaliteit. Uw verhuizing is onze grootste prioriteit en hierbij besteden wij veel aandacht aan het toepassen van een professionele aanpak. Zo kunt u altijd zeker zijn van een goed georganiseerde verhuizing die volledig volgens planning verloopt, tegen een aantrekkelijk tarief.

Optimaal voorbereiden op een verhuizing?

Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met veel stress en zorgen. Het maken van een planning is een belangrijk onderdeel van het goed laten verlopen van een verhuizing en het verminderen van stress. Bij T. Den Hartog JR. hebben wij een verhuizing checklist ontwikkelt die u meeneemt van 2 maanden voor de verhuizing tot aan na de verhuizing.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijsgarantie

Nooit verrassingen achteraf

Gratis verhuisdozen

Tony den Hartog verhuizingen
Back To Top