skip to Main Content

U bevind zich hier:

Verpakkingen

Heeft u goede verpakkingen nodig, voor uw kleinere eigendommen, uw zakelijke producten of andere zaken?

Wij leveren u het verpakkingsmateriaal dat u nodig heeft.

Den Hartog Jr. Verhuizingen heeft een ruim assortiment verpakkingen klaarstaan voor de meest uiteenlopende doeleinden. Vanzelfsprekend bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een optimale betrouwbaarheid van al het verpakkingsmateriaal, zodat u er altijd zorgeloos gebruik van kunt maken. Binnen ons ruime aanbod vindt u altijd de verpakking die u nodig heeft. Wij garanderen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van onze verpakkingen, waardoor u zeker bent van voordeel.

Optimaal voorbereiden op een verhuizing?

Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met veel stress en zorgen. Het maken van een planning is een belangrijk onderdeel van het goed laten verlopen van een verhuizing en het verminderen van stress. Bij T. Den Hartog JR. hebben wij een verhuizing checklist ontwikkelt die u meeneemt van 2 maanden voor de verhuizing tot aan na de verhuizing.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijsgarantie

Nooit verrassingen achteraf

Gratis verhuisdozen

Gratis Verhuisdozen
Back To Top