skip to Main Content

U bevind zich hier:

Montage & demontage

Moet er iets op locatie gemonteerd of gedemonteerd worden? Dan staat het team van Den Hartog Jr. Verhuizingen ook voor u klaar. Door onze ruime ervaring kunnen wij garant staan voor snelheid en vakkundigheid bij iedere montage en demontage. Wij werken met enthousiaste vakmensen die zich dagelijks inzetten voor een optimale klanttevredenheid. Dit merkt u ook op het vlak van montage en demontage. Wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen voor een eindresultaat naar wens. De opdracht wordt daarom vooraf goed met u besproken. Dit alles regelen wij uiteraard tegen een vriendelijk tarief.

Optimaal voorbereiden op een verhuizing?

Wij begrijpen dat een verhuizing gepaard gaat met veel stress en zorgen. Het maken van een planning is een belangrijk onderdeel van het goed laten verlopen van een verhuizing en het verminderen van stress. Bij T. Den Hartog JR. hebben wij een verhuizing checklist ontwikkelt die u meeneemt van 2 maanden voor de verhuizing tot aan na de verhuizing.

Wat maakt ons nu écht anders?

Den Hartog Jr. Verhuizingen uit Dordrecht zet zich voor 100 procent voor zowel grote als kleine verhuizingen. Wij nemen u alle zorgen en verhuisstress uit handen en garanderen u een fijne, vakkundige en betaalbare verhuizing.

Altijd snel inzetbaar

Vaste lage prijsgarantie

Nooit verrassingen achteraf

Gratis verhuisdozen

Montage en demontage
Back To Top